-->

2015. május 17., vasárnap

Ál-arcok rejtekében - blog kritika

Sziasztok! Ez eddigi első blogkritikám. Ma a facebookon kért meg egy kedves lány hogy írjak kritikát a blogjáról. Szerencsére egy olyan kézben fogható, átlátható és élvezhető blogot adott a kezembe, amit nem volt szenvedés végigolvasni. 

A prológust olvastam el, amiről sikerült véleményt alkotnom. Frappáns a megfogalmazás, érthető és a valós életből merít. Van benne szerelem, ami jó lehet. Tetszik az idézet ami rögtön a blog elején található:

"… Járj gyakran az
 emberek között és
 tanulmányozd őket
 figyelmes szeretettel.
 Ne ítélkezz felettük
 mindaddig, míg teljesen
 meg nem ismerted a
 lelküket. S ha meglátod
 közöttük azt, akinek a 
 lelke fényesebben
 ragyog a többinél,
 fogd meg a kezét és ne 
 engedd el soha többé… 
 mert Ő a te angyalod..."

Ez is reális. Nem száll el a magasban és nem él álomvilágban a szerző, ahol vattacukorfelőn fekszik és szivárványszínű a póni. A földön jár és ezt szemlélteti is művében. Mert erről már műként lehet beszélni. Nekem összességében nagyon tetzsik, viszont arra ügyeljen a kedves írónő, hogy a fejezetek ne sikerüljenek annyira hosszúnak, mert az olvasónak egy idő után megfájdulhat a szeme. Imádom!!!
Nincsenek helyesírási hibák, tehát az olvasónak nem kell azon gondolkodnia, hogy most mit is akarhatott odaírni?. Jó a betűtípus választása, mert könnyen olvasható. Nincs túl csicsázva. A fekete-fehér mindig jó választás ;)
Design
Összességében az is megfelelő. Ötletes a szereplőválasztás. Nem az elcsépelt szereplőket használta föl. Jó választás volt a K-pop. A fejléc is stimmel. A háttérnek viszont olyan képet kellene berakni, amiből csak egyet jelenít meg a blogger.


Tényleg nagyon jó a blog. Az előbbi leírásban található hibák kiköszörülésével tökéletess lehet. A blog versenyemben ami két hét múlva kerül megrendezésre, érdemes lesz benevezni :)
Csak így tovább!!!


Ui.: Érdemes lenne trailert vágatni! :)


#ByBea

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a biztató szavakat és igyekszem észben tartani, amiket tanácsoltál. :) Még a végén tényleg benevezek arra a versenyre... :D

    VálaszTörlés