-->

2015. május 18., hétfő

Shades of our life - blog kritika



Ez a blog egy horror. fantasy. A főszereplője Lexie, aki hirtelen egy árnyékot kezd látni. Nem a saját árnyékát. Az árny amit lát egy hosszú ujjú, csúcsos kalapos.  A lány rögtön rájön: egy hegyessipkás követi őt. Viszont az egyetlen bökkenő, hogy a hegyessipkások már évszázadokkal ezelőtt kihaltak. Az árny sorra öli barátait, rokonait. Azon az estén amikor Lexie melátta az árnyat, az suttogni kezdett hozzá. A lány ráébred, hogy ő az északi boszorkány. De hogy lehet ez? Hisz az északi boszorkányoknak szőke hajuk és kék szemük van, Lexie pedig vöröshajú és szürkeszemű. De többet nem árulok el, mert akkor lelőném a poént. Nagyon inspiráló ez a blog. És akkor jöjjenek a pontok:

Külalak: 9/10- A fejléc nagyon jó lett.

Tartalom: 9/10 - Nagyon kreatív a témaválasztás. Sok író esik abba hibába, hogy fantasy és horrort írnak, és végül nem tudják igazán ijjesztőre megírni, valamint frappánsnak sem azok. Ahogy látom, te nem vétetted el ezt a bakit, amivel viszont én büszkélkednék :)

Fogalmazás: 10/10 - Választékosan fogalmazol. Szép magyar szavakkal fejezed ki magad, és nem az angol szavakat. Nincsenek szóismétlések. Gratula :)

Összesen: 28/30 - feliratkoztam :)


Ajánlom mindenkinek!



#ByBea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése